Predavači na Inspire Me konferenciji

Pogledajte naše najpoznatije predavače

Ivo Usmiani
Ivo Usmiani
CEO JGL

Ivo Usmiani je direktor tvrtke JGL od samog osnivanja 1991., odnosno predsjednik Uprave. Vezan je uz kompaniju od 1987., kada započinje svoju profesionalnu karijeru kao farmaceut suradnik u Ljekarnici Kazalište.Po izboru CROMA-e proglašen je menadžerom godine u kategoriji velikih poduzeća.

Miljenko Vaić
MILJENKO VAIĆ
COUNTRY MANAGER CROATIA, SLOVENIA, BOSNIA-HERZEGOVINA NESTLE ADRIATIC

Nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Rijeci radio u kompanijama Adris i P&G. Od 2008. karijeru nastavlja u Nestle Adriatic gdje je trenutno generalni direktor Nestle Adriatic za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Rob-Anderson
ROB ANDERSON
CEO Convergent Media Group

Rob Anderson u karijeri je radio za globalne divove poput MTVa i Warner Musica. Nakon toga osnovao je Convergent Media Group (CMG) i stvorio jednu od vodećih agencija za digitalni marketing, koja danas posluje na više od 64 tržišta te pruža svoje online i mobilne usluge za 100 najpoznatijih svjetskih brendova.

R.Michael Anderson
R. MICHAEL ANDERSON
Speaker, author, expert

Michael Anderson, osnivač je Exectuive JOY Institute, specijaliziran za učenje organizacija, lidera i pojedinaca kako postati uspješniji putem psihologije, emocionalne inteligencije i razvijanja svijesti.

Nikola Žinić
NIKOLA ŽINIĆ
Co-founder Bruketa&Žinić

Nikola Žinić je kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa&Žinić i veliki ljubitelj računalnih igara i SF-a. Proglašena je drugom najučinkovitijom agencijom u svijetu prema Effie indeksu, a od strane magazina Advertising Age kao najbolja internacionalna mala agencija.

krešimir-dvorski
KREŠIMIR DVORSKI
Nextbike

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu karijera ga je dovela do mnogih velikih kompanija poput Magme, Toyote i Večernjeg lista gdje je pretežito radio na rukovodećim pozicijama u marketingu i prodaji. Od 2013. godine je direktor i suvlasnik tvrtke Sustav  javnih bicikala d.o.o. kojeg znamo pod imenom Nextbike.

antonija-blaće
ANTONIJA BLAĆE

Televizijska voditeljica, specijalizirana za live emisije,  jedina voditeljica u svijetu koja je vodila i Big Brother i Idol, te X-Factor i Survivor franšize. Za sebe kaže da sve započinje, ništa ne dovršava, sve ju zanima, ništa predugo, voli kavu, sunce, more, snijeg i pse.

Andrea Andrassy
Andrea Andrassy

Andrea Andrassy, diplomirana ekonomistica, tokom karijere radila je kao voditeljica na radiju, prevoditeljica te se bavila standupom. Piše kolumnu “Dnevnik gradske cure” na portalu Index i jedna je od vodećih influencera u regiji.

INGRID DIKOVIĆ
Književnica i blogerica

Ingrid Diković je samostalna književnica i autorica osobnog bloga. Tridesetdvogodišnjakinja koja nakon života na Kanarskim otocima ponovno živi i stvara u gradu koji teče, Rijeci. Provodi dane u svoj omiljenoj samoći, uz laptop i knjige. Za sebe kaže da je nepopravljivo emotivna, te da je apolitična ali direktna. Rekla bi ona to ovako. „Ja sam sanjar i borac u isto vrijeme. Netko tko je dosljedan u namjeri da piše i živi svoju osobnu legendu“.

Davor Jurkotić
DAVOR JURKOTIĆ
Voditelj

U medijima radi 17 godina, ima 13 godina iskustva na radio postojama, 6 godina radio u Novom listu i 6 godina na nacionalnim televizijama. Zaposlen u vlastitoj firmi Starmedia, u kojoj je zaposleno još 5 osoba. Vlasnik i druge firme Flat. U slobodno vrijeme planinari, plovi Jadranom, i putuje što više može zajedno sa svojom obitelji.

Damir Kedžo
DAMIR KEDŽO
Pjevač

Sa svojih 16 godina prijavljuje se na Story Super [email protected] i oformljuje trijo SašaTinKedžo. Osvojio brojne nagrade, posebice u kategoriji najboljih interpretatora. Bavi se i glumačkom karijerom te mjuziklima za što je okrunjen i nagradom za iznimna ostvarenja mladih umjetnika u opereti / mjuziklu. Pobjednik je i ruskog glazbenog festivala New Wave 2015.

Hana Hadžiavdagić
Hana Hadžiavdagić

Hana je po struci novinarka, a trenutno radi kao TV voditeljica na Hayat televiziji. Jedna je od najpoznatijih influencera u regiji, pa je tako dobila naziv kraljica društvenih mreža.

Jan-Kerekeš
JAN KEREKEŠ

Jan Kerekeš je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac i frontman hrvatskog nu/groove metal sastava iz Varaždina, Cold-Snap. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, član je Hrvatskog društva dramskih umjetnika, ZAMP-a, HUZIP-a, predsjednik i osnivač Kulturne udruge mladih Centar Scena i izvršni producent umjetničke organizacije Kerekesh Teatar.

Krešimir-Mišak
Krešimir Mišak

Novinar i pisac znanstvene fantastike, najpoznatiji kao voditelj emisije Na rubu znanosti. Kao pisac, dobitnik je dvije književne nagrade. Bavi se i glazbom, pa je tako vokalist, gitarist i frontman rock grupe Hakuna Matata.

Frano Ridjan
FRANO RIDJAN

Frano je rođeni Slavonac, Vinkovčanin (zbog centralnog grijanja). Odrastao je u Trogiru, a skrasio se u Zagrebu. Diplomirani je novinar i iskusan djelatnik u raznim medijima. Profilirao se kao voditelj radijskih i televizijskih emisija, moderator i glasovni umjetnik u reklamama, a najviše ga znamo kao voditelja emisije „Dobro Jutro Hrvatska“. Liječeni je folkloraš i dežurni brbljavac svake redakcije.

Tamara-Šoletić
TAMARA ŠOLETIĆ

Tamara Šoletić je glumica lutkarica u Kazalištu lutaka Zadar, voditeljica brojnih događanja i recitatorica poezije. U 42.godini izašla je iz poznatog i sigurnog okvira svog kazališta, grada i obitelji i okušala se kao televizijska i filmska glumica. Misli da se ne smijemo bojati željeti, jer se želje zaista ostvaruju i da svatko ima svoje tzv. pravo vrijeme.

Andrey Shtylenko
ANDREY SHTYLENKO
Entrepreneur,author, speaker

Andrey Shtylenko je poduzetnik koji je u zadnjih 10-ak godina u Rusiji, Europi i SAD-u pokrenuo veliki broj tvrtki. Mentor je u brojnim regionalnim startup inkubatorima i akceleratorima, te drži brojne radionice i coaching programe iz područja razvoja karijere, poduzetništva, networkinga…

Mia Biberović
MIA BIBEROVIĆ
Izvršna urednica Netokracija

Mia Biberović je izvršna urednica u Netokraciji, vodećem regionalnom internet magazinu. Prati teme vezane uz startu scenu, internet marketing i nove tehnologije. 2015. je proglašena najutjecajnijom ženo u startup zajednici, a 2016. i najboljom IT novinarkom. Svestrana je ljubiteljica knjiga i radi na projektu Amaranthine Books koji klasicima želi dati ruho kakvo zaslužuju.

Dino-Ravnić
DINO RAVNIĆ
CEO GIS Cloud

Dino Ravnić je suosnivač i direktor GIS Cloud, tvrtke koja djeluje globalno i pomiče granice korištenja “lokacije” u modernim poslovnim aplikacijama, te je i autor jedinstvene “map engine” tehnologije.

Iva Soldo
IVA SOLDO
Co-Founder Bamboo Lab

Iva Soldo suosnivačica je agencije BambooLab, marketingašica koja je proputovala 40 zemalja svijeta i surađivala sa svjetski poznatim organizacijama. Studirala je u Hrvatskoj i inozemstvu, bavila se internacionalnim marketingom, volontirala u Ghani, a trenutno je i ambasador programa „Semester at sea“.

Hermes Arriaga
HERMES ARRIAGA
Founder IMPACT HUB ZAGREB

Hermes Arriaga osnivač je i direktor Impact Hub Zagreb. Osim što je poduzetnik i umrežavatelj, Hermes je inžener agronomije koji mentorira i savjetuje brojne organizacije iz područja turizma i poljoprivrede.

Karlo Konig
KARLO KONIG
King Kong Agency

Karlo Konig suvlasnik je digitalne agencije Kink Kong Agency koja je specijalizirana za vođenje marketinga i komunikacije na društvenim mrežama. Od 2015. predavač je Londonskoj školi za odnose s javnošću. Veliki je ljubitelj craft piva i dobrih burgera, a u slobodno vrijeme voli skakati padobranom.

Stevica-Kuharski
STEVICA KUHARSKI

Osnivač je londonske tvrtke Locodels koja donosi inovacije u vidu uzajamne ekonomije na području prijevoza i dostave. Aktivan je mentor u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva i idejni začetnik Startup Campa čiji polaznici su osigurali investicije u iznosu od 2.6 milijuna USD.

Bruno Trapan
BRUNO TRAPAN

Predstavnik novog vala mladih hrvatskih vinara. Njegova vinska priča počinje 2002. na djedovim vinogradima, a 2005. godine blizu Šišana je zasadio svoj prvi hektar vinograda. Dobitnik je nebrojeno mnogo nagrada za vina, a svjetski vinski kritičar Robert Parker malvaziju Trapan ocijenio je s najviših 90 bodova 2010. godine u Londonu.

Što naši predavači misle

Želiš biti u toku s našim događanjima?

Prijavi se na newsletter i saznaj kada, kako i gdje možeš osigurati svoje mjesto na našim događanjima!