Što je Inspire Me konferencija?

Voliš li učiti od uspješnih poduzetnika i profesionalaca? Ili želiš čuti inspirativne priče koje su pojedince dovele do uspjeha? Konferencija pruža mogućnost za učenje, usavršavanje, realizaciju ideja i povezivanje sa uspješnim pojedincima i poslodavcima.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Što očekivati na konferenciji?

Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, a predavanja i radionice održati vodeći domaći i inozemni profesionalci iz područja financija, marketinga, managementa, IT, prodaje, dizajna, soft skills i dr.

Web_clanak_vizual_4

Također, sudionici konferencije imati će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e. Jedna od aktivnosti je i speed dating sudionika s poslodavcima, na kojem će kompanije predstaviti mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Zainteresirani sudionici moći će prije i na samoj konferenciji potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV.

Sudionike očekuje i bogat networking te ovisno o konferenciji i dodatni sadržaji u vidu predstavljanja novih tehnologija, tema iz područja poput putovanja, fitnessa, lifestylea te partyja.

Koncept konferencije

Koncept konferencije proizlazi iz slogana inspire, Learn, Network, pri čemu svaka od riječi ima slijedeće značenje:

Inspireposlovne i životne priče uspješnih pojedinaca
Learnpredavanje i radionice vrhunskih profesionalaca iz različitih područja
Networkdruženje i umrežavanje sa predavačima i poslodavcima

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o fakultetu, struci, karijeri, poslu i dr., za “uspjeh” potrebno konstantno učenje i usavršavanje, iskustvo uspješnih pojedinaca, motivacija, mentorstvo te održavanje poslovnih kontakata sa profesionalcima, poduzetnicima i poslodavcima.

Web_clanak_vizual_2

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i dr., koji će sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh). Cilj je da uspješne priče sudionike motiviraju na promjene, proaktivniju ulogu, učenje, osobni razvoj i tako potaknu na kreiranje vlastite uspješne priče.

Web_clanak_vizual_5

Osim govora održat će se i stručna predavanja i paneli iz područja čije je znanje aktualno i primjenjivo u daljnjem obrazovanju, karijeri ili poduzetništvu.

Paralelno sa glavnim dijelom programa održati će se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati sa određenim područjem.

Web_clanak_vizual_1

Kada i gdje će se održati konferencija?

Konferencije su jednodnevne i održat će se u 5 gradova u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu, Rijeku, Osijeku, Puli i Zadru. Konferencije u Rijeci i Puli predstoje u studenom i prosincu 2016., a u Osijeku, Zadru i Zagrebu održavaju se početkom 2017. godine.

Za koga je konferencija namijenjena i zašto sudjelovati?

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i menadžerakoji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha. Stoga, predstavlja odličnu priliku za učenje i usavršavanje, usmjeravanje i razvoj karijere, informacije o mogućnostima realizacije vlastitih ideja, odnosno ulaska u poduzetništvo, upoznavanje s novim tehnologijama, pronalazak posla, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji, predavačima i prijavama pratite na web stranicama konferencije, pošaljite upit na [email protected] ili pratite na društvenim mrežama:

Facebook: Inspire Me konferencija

Instagram: inspire_me_konferencija

YouTube: Inspire Me konferencija

Twitter: inspireme_konf

LinkedIn: Inspire Me konferencija