Inspire Me Zagreb

Informacije o programu, predavačima i ostalim bitnim informacijama za konferenciju u Zagrebu.

Predavači

Lada Tedeschi Fiorio
ATLANTIC GRUPA

Potpredsjednica je Nadzornog odbora Atlantic Grupe. Kao strastvena trkačica, kroz predavanje će nas provesti neutabanom stazom na kojoj se na različite načine isprepliću sličnosti između poslovne utrke i sportskog polumaratona. Njezin poslovni maraton je obilježen i mentorstvom mladih profesionalaca koje je istinski nadahnula prema ostvarivanju što boljih rezultata.

Boris Žgomba
CEO UNILINE

Boris Žgomba, vlasnik je i Predsjednik uprave turističke kompanije Uniline. Boris je svoju dugogodišnju poslovnu karijeru u sektoru turizma započeo prije više od trideset godina i danas se smatra liderom i kreatorom turističkih trendova. Malu agenciju, koja je u počecima brojala tek nekoliko djelatnika, uspio pretvoriti u vodeću agenciju u regiji, s više od 200 zaposlenih i predstavništvima u Južnoj Koreji, Japanu i Tajlandu.

 

Miroslav Ćiro Blažević
TRENER

Njegove se rečenice citiraju, sportski rezultati govore sami za sebe, a motivacija igrača još proučava. Uvijek inspirativan i duhovit, šarmantan i neposredan. Sve je to naš Ćiro…

Priču, anegdote i iskustva trenera svih trenera, Miroslava Ćire Blaževića, imamo priliku čuti na Inspire Me konferencija Zagreb

Iva Šulentić
TV VODITELJICA

Iva je pred kamere stala sa samo 12 godina te je s godinama izgradila uspješnu voditeljsku karijeru. Pamtimo je još od legendarnog Briljanteena, a trenutno vodi emisiju Garaža na HRTu.

Iva je odrastala u Zagrebu, ali je porijeklom iz Like. Rado je viđeno televizijsko lice, a uz sve obveze ima vremena za aktivizam i humanitarni rad. Okušala se kao i glumica u brojnim serijama te sinkronizirala poznate animirane filmove.

Ova simpatična i vesela osoba podijelit će svoju priču na Inspire Me konferencija Zagreb

Peter Hopwood
CEO HOPWOOD COMMUNICATIONS & COPYWRITING

Peter Hopwood je stručnjak za komunikacije, trener mnogih govornika i osnivač tvrtke Hopwood Communications & Copywriting. U suštini, Peter pomaže ljudima pričati priče. Utjecajnije priče. Pomaže rukovoditeljima i poduzetnicima u javnim nastupima, uvjeravanju i ostvarivanju ulaganja.

Od Dubaija do Amsterdama, Šangaja do Berlina, Peterove radionice i vještine treniranja su vrlo popularne na digitalnim i poduzetničkim scenama. Kao mentor surađuje s mnogim akceleratorima u Europi i na Bliskom Istoku.

 

Hana Hadžiavdagić
TV VODITELJICA

Hana je po struci novinarka, a trenutno radi kao TV voditeljica na Hayat televiziji. Jedna je od najpoznatijih influencera u regiji, pa je tako dobila naziv kraljica društvenih mreža.

Ingrid Divković
SPISATELJICA

Samostalna književnica i autorica osobnog bloga. Nakon života na Kanarskim otocima ponovno živi i stvara u gradu koji teče, Rijeci. Za sebe kaže da je nepopravljivo emotivna, te da je apolitična ali direktna. Rekla bi ona to ovako. “Ja sam sanjar i borac u isto vrijeme. Netko tko je dosljedan u namjeri da piše i živi svoju osobnu legendu. “

Tomislav Perko
PUTOPISAC

Tomislav Perko, putopisac je i avanturistički putnik oko svijeta. Posjetio je preko 40 zemalja, odstopirao preko 50.000 kilometara i sve to s budžetom od oko 50 kn dnevno. Iz njegovih putovanja su proizašle knjige 1000 dana proljeća i 1000 dana ljeta. Kako je postao putopisac i više o njegovom životu moći ćete saznati 17.11., a sigurno ćemo dobiti i pokoji dobar savjet kako putovati svijetom jeftinije!

Korado Korlević
ASTRONOM

Korado Korlević jedan je od najpoznatijih svjetskih lovaca na asteroide i pokretač Zvjezdarnice Višnjan.

Bavi se astronomskom edukacijom, promicanjem astronomije i znanosti znanstveno-popularnim predavanjima i medijskim nastupima, izradom astronomskih instrumenata, meteorima i meteoritima, razvojem metoda kreativnog mišljenja te projektima zaštite prirode i baštine.

Kao zahvalu za njegov doprinos Komisija za imenovanje Međunarodne astronomske unije jedno je od nebeskih tijela između Marsa i Jupitera nazvala Korado.

Vinko Filipić
FASHION.HR

Vinko Filipić direktor je i osnivač FHR platforme. Pod njegovim vodstvom, djeluje najveći modni događaj u regiji, Fashion.hr, najčitaniji modni portal Fashion.hr Style Community te RED agencija za organizaciju evenata, odnose s javnošću i digitalni marketing.

Sa svojih 19 godina organizirao je prvu modnu reviju, a danas, 18 godina poslije, proslavio jubilarnu 25. sezonu najvećeg tjedna mode, koji svake sezone okuplja etablirana modna imena, poznate osobe iz društvenog i kulturnog života te oko 300 akreditiranih medija.

Damir Ciglar
CEO IMAGO OGILVY

Damir Ciglar je osnovao i vodi Imago reklamnu agenciju, ili, po novome, Imago Ogilvy već punih 25 godina, sve do pozicije međunarodno najnagrađivanije hrvatske agencije. Voli se praviti pametan i kreativan.

Ciglar ima par desetljeća kreativnih i marketinških iskustava, kao i nekoliko nedovršenih, (a bome i jedan dovršen) postdiplomski studij (gdje ima iskustva i kao predavač), tako da posjeduje i zrnce marketinške  teorije.

U zadnje vrijeme uživa u funkciji agencijskog vozača na prezentacije.

Igor Čerenšek
PSIHOLOG & MENTALNI TRENER
Igor je psiholog i mentalni trener. Višestruki je državni rekorder u plivanju, te hrvatski Olimpijac iz Atene 2004. Nakon studija pokreće Mentalni trening – jedinstvenu tehnologiju treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal.
Radi s brojnim poznatim sportašima, trenerima, ali i svima koji teže promjeni svog životnog stila te osobnom razvoju i rastu. Njegova je misija „potaknuti na razmišljanje, pokrenuti, usmjeriti sve one koji žele ostaviti trag i mijenjati se“.

 

 

Božo Skoko
CEO MILLENIUM PROMOCIJA

Božo Skoko je suvlasnik i suosnivač Millenium promocije te jedan od vodećih PR stručnjaka.

Dugogodišnji je novinar te je kao novinar i urednik na Hrvatskoj televiziji proveo pet godina. Objavio je nekoliko knjiga te je redoviti je kolumnist Večernjeg lista i gostujući komentator RTL-a.

Izvanredni je profesor na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a u Hrvatskoj se među prvima počeo znanstveno baviti fenomenom brendiranja države te hrvatskim identitetom i imidžom.

Tomislav Ricov
CEO PEPERMINT & WEEKEND MEDIA FESTIVAL

Tomo Ricov je jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-eva, poduzetnik i direktor event agencije Pepermint. Vodi klubove Pepermint i Johann Franck a već dugi niz godina organizira i WEEKEND MEDIA FESTIVAL, najveći medijski festival u regiji koji se održava u Rovinju svakog rujna.

 

Ante Grancarić
CO-OWNER SWANKY TRAVEL & DESTINATION URBAN AGENCY

Ante tokom studija ekonomije skuplja bogato iskustvo radeći u marketingu i event managementu te nakon završetka studija zapošljava se u agenciji Bruketa&Žinić, a kasnije Publicis i Imago.

2012. otvara svoju agenciju za marketing&evente, a 2013. se priključio kolegi s fakulteta te kreće u projekt Swanky Mint hostel & bara u Zagrebu. Trenutno zajedno s partnerima ima turističku agenciju Swanky Travel & Destination Urban te agenciju za organizaciju Pop Up festivala i manifestacija Urban Entertainment.

Isabella Rakonić
BLOGERICA

Vlasnica vrlo uspješnog modnog bloga “The Pile of Style”, kojeg je pokrenula od 2011. godine Najprije je pisala o modi, a s vremenom se isti proširio na beauty i travel teme. Danas ima i svoj Instagram profil na kojem ima preko 250 tisuća sljedbenika, a nedavno je pokrenula i YouTube kanal.

 

Jelena Perić
BLOGERICA

Jelena je krenula sa Facebookom, gdje je objavljivala fotografije klijentica koje je šminkala kao vizažist, no krajem 2015. godine se odlučila posvetiti Instagramu i video postovima. Brzo je došla do 100.000 followera, nakon čega se posvetila bloganju. Uspješno je tako svoj hobi pretvorila u biznis, a danas ima preko milijun followera na Instagramu i jedan je od vodećih influencera.

Ivana Husar Mlinac
PJEVAČICA

Ivana Husar Mlinac sa svojom kolegicom Martinom Tomčić ima Husar&Tomčić škola pjevanja. Škola uspješno podučava mnoge mlade glazbene talente, a od 2015. godine sudjeluju u popularnom zabavno-glazbenom showu “Tvoje lice zvuči poznato” kao učiteljice pjevanja.

Ivana se odmalena bavila glazbom. Vrlo brzo ona joj je postala profesionalno zanimanje. Kao mala najprije je pjevala u zagrebačkom zboru “Zvjezdice”, te se vrlo brzo profiltrirala kao profesionalna pjevačica. Ivana nam je poznata i kao pjevačica grupe Divas.

Alis Pečarić Marić
ČITAJ KNJIGU

Čitanje je vrlo seksi, vrlo IN. Puno više nego razgolićeno tijelo” – poručuje Alis Marić. Ova diplomirana pravnica je nakon 22 godine uspješne korporativne karijere odlučila napraviti zaokret u svom životu i daljnjem radu. Pokreće blog i facebook stranicu @Čitaj knjigu koja danas okuplja 350.000 knjigoljubaca u regiji, koji uz preporuke što čitati, mogu uživati i u prekrasnim fotografijama mjestima za čitanje i inspirativnim citatima.

Marko Cindrić
GLUMAC

Marko Cindrić glumac je kojeg imamo priliku gledati u brojnim hrvatskim predstavama, serijama i filmovima, a neke od njih su: Loza, Larin Izbor, Tajne, Vatre Ivanjske, Broj 55, ZG80. Bio je redatelj mjuzikla Uskrsli, a također je i posudio glas u mnogim animiranim filmovima.
Trenutno najviše uživa u igranju predstave A je to! Pat i Mat u hrvatskoj avanturi te sprema nove projekte u sklopu svoje udruge Nu:Write Theatre Festival.

krešimir-dvorski
Krešimir Dvorski
CEO Nextbike

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu karijera ga je dovela do mnogih velikih kompanija poput Magme, Toyote i Večernjeg lista gdje je pretežito radio na rukovodećim pozicijama u marketingu i prodaji. Od 2013. godine je direktor i suvlasnik tvrtke Sustav  javnih bicikala d.o.o. kojeg znamo pod imenom Nextbike.

Adnan Mehmedović Medo
CEO FRESH ISLAND FESTIVAL

Adnan je osnivač Fresh Island-a, vodećeg europskog festivala hip-hop i urbane glazbe. Svoju je uspješnu poslovnu karijeru započeo 2003. radeći kao marketing menadžer Papaya club, a radio je i u MTV Adria u PR sektoru.

Njegovo ime vežemo i uz legendarni R’n’B Confusion, DJ Mag, kao i Teslu. Na konferenciji će održati radionicu iz organizacije događaja te otkriti kako je uspio u Hrvatsku dovesti najpoznatije glazbene zvijezde poput Chris Browna, Sean Paula, Rae Sremmurd..

Marko Lončar
Fitness trener

Marko Lončar je poznati fitness stručnjak i instruktor, prvi brend ambasador portala Building body, te vlasnik i osnivač portala BITI FIT.

Svojim radom, strašću i predanošću stekao je brojku od 55 tisuća sljedbenika koji prate njegove programe treninga, savjete za treniranje, te zdravu prehranu.

Elvira Mlivić Budeš
CEO FILAKS
Elvira Mlivić Budeš osnivačica je i vlasnica Filaksa i voditeljica Katedre za ekonomiju na Visokom učilištu Algebra. Šesnaest godina plovi poduzetničkim vodama i autorica je brojnih stručnih članaka, a strast joj je pisanje i napredak u svim područjima života.
Svoju karijeru počela je od minusa (ne od nule), radi od svoje 19-e godine, tržišno je orijentirana osoba koja nije vezana za grupe, stranke i ostale “ruke” pomoći. Vedrog je duha, zahvalna, otvorena, direktna te voli Vedru kuću znanja (Filaks) zbog ljudi koji u nju dolaze.
Anastasija Đurić
BLOGERICA

Anastasija Đurić, mlada je modna blogerica i diplomirana ekonomistica. Svoje odjevne kombinacije i odlični smisao za modu pokazuje na svom blogu Stasha Fashion, koji je jedan od najčitanijih u Srbiji. Aktivna je i na ostalim društvenim mrežama, najviše na Instagramu na kojem je prati blizu 200.000 followera.

Roberto Vdović
PODUZETNIK

Roberto Vdović je poduzetnik, docent na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i predsjednik udruge FabLab. Od 2010. istražuje primjene digitalne proizvodnje u arhitekturi, a 2011. kao jedan od pionira primjene stolnih 3D printera u Hrvatskoj izrađuje stolni 3D printer zasnovan na RepRap projektu.

Vjeruje u kreativni potencijal mladih zasnovan na novim digitalnim tehnologijama, projektnom promišljanju i unapređenju STE[A]M vještina.

Krešimir Čanić
FIZIČAR

Krešimir Čanić je radio puno poslova, od predavača fizike na gimnaziji, marketing managera, organizatora događanja… do savjetnika za EU fondove. Aktivno se bavi popularizacijom prirodnih znanosti i jedan je od voditelja projekta «Mala meteorološka radionica».  Kao jedan od programskih voditelja Znanstvenog piknika sudjeluje u osmišljavanju i vođenju više znanstveno popularnih predstavljanja hrvatske na međunarodnim događanjima.

U svojim aktivnostima Krešimir potiče mlade da primjećuju svakodnevne životne situacije oko sebe, te ih potiče na reagiranje, a ne pasivno promatranje, želi im pomoći da izraze svoje stavove i mišljenja.

Za svoj rad nagrađen je 2015. godine godišnjom nagradom tehničke kulture „Faust Vrančić“. Od 2017. godine član je Savjeta za razvoj civilnog društva vlade RH.

Program konferencije

Main stageWorkshop stage
09:00
Check In
Check In
09:00
09:45
Check In
09:00
09:45
10:00
Otvorenje konferencije
10:00
10:15

Inspirativno predavanje
10:15
10:35

Inspirativno predavanje
10:35
11:05

Panel predavanje
11:05
12:10

Coffe break
12:10
12:30

Inspirativno predavanje
12:30
13:00
Otvorenje konferencije
10:00
10:15

Radionice
Radionica 1
10:50
11:20

Radionice
Radionica 2
11:25
11:55
11:00
12:00
Coffe break
12:10
12:30

Radionice
Radionica 3
12:15
13:00
13:00
Inspirativno predavanje
13:00
13:20

Inspirativno predavanje
13:20
13:40

Inspirativno predavanje
13:40
14:00
Radionice
Radionica 4
13:00
13:30
14:00
Lunch break
14:00
15:00
Lunch break
14:00
15:00

Radionice
Radionica 5
14:30
15:15

Radionice
Radionica 6
15:15
15:45
15:00
Panel predavanje
15:00
15:45

Inspirativno predavanje
15:45
16:05

Inspirativno predavanje
16:05
16:25

Break
16:25
16:35

Inspirativno predavanje
16:35
16:55

Inspirativno predavanje
16:55
17:15

Inspirativno predavanje
17:15
17:35

Inspirativno predavanje
17:35
18:00
16:00
Radionice
Radionica 7
16:00
16:40

Break
16:25
16:35

Radionice
Radionica 8
16:45
17:15

Radionice
Radionica 9
17:20
18:00
17:00

Main stage

 • Check In
  09:00 - 09:45
 • Otvorenje konferencije
  10:00 - 10:15
 • Inspirativno predavanje
  10:15 - 10:35
 • Inspirativno predavanje
  10:35 - 11:05
 • Panel predavanje
  11:05 - 12:10
 • Coffe break
  12:10 - 12:30
 • Inspirativno predavanje
  12:30 - 13:00
 • Inspirativno predavanje
  13:00 - 13:20
 • Inspirativno predavanje
  13:20 - 13:40
 • Inspirativno predavanje
  13:40 - 14:00
 • Lunch break
  14:00 - 15:00
 • Panel predavanje
  15:00 - 15:45
 • Inspirativno predavanje
  15:45 - 16:05
 • Inspirativno predavanje
  16:05 - 16:25
 • Break
  16:25 - 16:35
 • Inspirativno predavanje
  16:35 - 16:55
 • Inspirativno predavanje
  16:55 - 17:15
 • Inspirativno predavanje
  17:15 - 17:35
 • Inspirativno predavanje
  17:35 - 18:00

Workshop stage

 • Check In
  09:00 - 09:45
 • Otvorenje konferencije
  10:00 - 10:15
 • Radionice
  10:50 - 11:20
 • Radionice
  11:25 - 11:55
 • Coffe break
  12:10 - 12:30
 • Radionice
  12:15 - 13:00
 • Radionice
  13:00 - 13:30
 • Lunch break
  14:00 - 15:00
 • Radionice
  14:30 - 15:15
 • Radionice
  15:15 - 15:45
 • Radionice
  16:00 - 16:40
 • Break
  16:25 - 16:35
 • Radionice
  16:45 - 17:15
 • Radionice
  17:20 - 18:00
Main stageWorkshop stage
09:00
Check In
Check In
09:00
09:45
Check In
09:00
09:45
10:00
Otvorenje konferencije
10:00
10:15

Inspirativno predavanje
10:15
10:35

Inspirativno predavanje
10:35
11:05

Panel predavanje
11:05
12:10

Coffe break
12:10
12:30

Inspirativno predavanje
12:30
13:00
Otvorenje konferencije
10:00
10:15
11:00
12:00
Coffe break
12:10
12:30
13:00
Inspirativno predavanje
13:00
13:20

Inspirativno predavanje
13:20
13:40

Inspirativno predavanje
13:40
14:00
14:00
Lunch break
14:00
15:00
Lunch break
14:00
15:00
15:00
Panel predavanje
15:00
15:45

Inspirativno predavanje
15:45
16:05

Inspirativno predavanje
16:05
16:25

Break
16:25
16:35

Inspirativno predavanje
16:35
16:55

Inspirativno predavanje
16:55
17:15

Inspirativno predavanje
17:15
17:35

Inspirativno predavanje
17:35
18:00
16:00
Break
16:25
16:35
17:00

Main stage

 • Check In
  09:00 - 09:45
 • Otvorenje konferencije
  10:00 - 10:15
 • Inspirativno predavanje
  10:15 - 10:35
 • Inspirativno predavanje
  10:35 - 11:05
 • Panel predavanje
  11:05 - 12:10
 • Coffe break
  12:10 - 12:30
 • Inspirativno predavanje
  12:30 - 13:00
 • Inspirativno predavanje
  13:00 - 13:20
 • Inspirativno predavanje
  13:20 - 13:40
 • Inspirativno predavanje
  13:40 - 14:00
 • Lunch break
  14:00 - 15:00
 • Panel predavanje
  15:00 - 15:45
 • Inspirativno predavanje
  15:45 - 16:05
 • Inspirativno predavanje
  16:05 - 16:25
 • Break
  16:25 - 16:35
 • Inspirativno predavanje
  16:35 - 16:55
 • Inspirativno predavanje
  16:55 - 17:15
 • Inspirativno predavanje
  17:15 - 17:35
 • Inspirativno predavanje
  17:35 - 18:00

Workshop stage

 • Check In
  09:00 - 09:45
 • Otvorenje konferencije
  10:00 - 10:15
 • Coffe break
  12:10 - 12:30
 • Lunch break
  14:00 - 15:00
 • Break
  16:25 - 16:35
Main stageWorkshop stage
09:00
Check In
Check In
09:00
09:45
Check In
09:00
09:45
10:00
Otvorenje konferencije
10:00
10:15
Otvorenje konferencije
10:00
10:15

Radionice
Radionica 1
10:50
11:20

Radionice
Radionica 2
11:25
11:55
11:00
12:00
Coffe break
12:10
12:30
Coffe break
12:10
12:30

Radionice
Radionica 3
12:15
13:00
13:00
Radionice
Radionica 4
13:00
13:30
14:00
Lunch break
14:00
15:00
Lunch break
14:00
15:00

Radionice
Radionica 5
14:30
15:15

Radionice
Radionica 6
15:15
15:45
15:00
16:00
Break
16:25
16:35
Radionice
Radionica 7
16:00
16:40

Break
16:25
16:35

Radionice
Radionica 8
16:45
17:15

Radionice
Radionica 9
17:20
18:00
17:00

Main stage

 • Check In
  09:00 - 09:45
 • Otvorenje konferencije
  10:00 - 10:15
 • Coffe break
  12:10 - 12:30
 • Lunch break
  14:00 - 15:00
 • Break
  16:25 - 16:35

Workshop stage

 • Check In
  09:00 - 09:45
 • Otvorenje konferencije
  10:00 - 10:15
 • Radionice
  10:50 - 11:20
 • Radionice
  11:25 - 11:55
 • Coffe break
  12:10 - 12:30
 • Radionice
  12:15 - 13:00
 • Radionice
  13:00 - 13:30
 • Lunch break
  14:00 - 15:00
 • Radionice
  14:30 - 15:15
 • Radionice
  15:15 - 15:45
 • Radionice
  16:00 - 16:40
 • Break
  16:25 - 16:35
 • Radionice
  16:45 - 17:15
 • Radionice
  17:20 - 18:00
No events available!

Dojmovi konferencije

Pogledajte govore predavača

Želiš biti u toku s našim događanjima?

Prijavi se na newsletter i saznaj kada, kako i gdje možeš osigurati svoje mjesto na našim događanjima!