Inspire Me Rijeka

Informacije o programu, predavačima i ostalim bitnim informacijama za konferenciju u Rijeci.

Predavači

Miljenko Vaić
Miljenko Vaić
COUNTRY MANAGER CROATIA, SLOVENIA,BOSNIA-HERZEGOVINA NESTLE ADRIATIC

Nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Rijeci radio u kompanijama Adris i P&G. Od 2008. karijeru nastavlja u Nestle Adriatic gdje je trenutno Generalni direktor Nestle Adriatic za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Nikola Žinić
Nikola Žinić
CO-FOUNDER BRUKETA&ŽINIĆ

Nikola Žinić je kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa&Žinić OM, koja je jedna od najnagrađivanijih reklamnih agencija u istočnoj Europi s preko 300 međunarodnih nagrada. Od strane Advertising Age magazina proglašena je najboljom internacionalnom malom agencijom.

Andrey Shtylenko
Andrey Shtylenko
ENTREPRENEUR,AUTHOR,SPEAKER

Andrey Shtylenko je poduzetnik koji je u zadnjih 10-ak godina u Rusiji, Europi i SAD-u pokrenuo veliki broj tvrtki. Mentor je u brojnim regionalnim startup inkubatorima i akceleratorima, te drži brojne radionice i coaching programe iz područja razvoja karijere, poduzetništva, networkinga…

Bruno Blumenschein
Bruno Blumenschein
CO-FOUNDER OVERTIME

Suvlasnik i direktor tvrtke Overtime aktivne u području sportskog marketinga s naglaskom na digitalnu komunikaciju i sponzorske aktivacije. Bio je urednik sporta na webu Večernjeg lista i radio u području PR s brojnim međunarodnim korporacijama poput Nokia, P&G, Pernod Ricard.

Marijan Palić
Marijan Palić
CO-FOUNDER OVERTIME

Suvlasnik tvrtke Overtime kojoj je u fokusu sportski marketing, posebice digitalna komunikacija i sponzorske aktivacije. Osnovao je HRFUTSAL, vodeći portal i webshop za futsal u regiji. Vodio je digitalni marketing u COTRUGLI poslovnoj školi. Jedan je od autora prve knjige u svijetu o Snapchatu u sportu.

Arsen-Šolić
Arsen Šolić
VODITELJ MARKETINGA KK CEDEVITA

Voditelj marketinga KK Cedevita, zaljubljenik u biznis, sport i tehnologiju. Vjeruje u timski rad, kreativnost, rađenje pogrešaka i upornost. Uživa u filmovima Christophera Nolana, stripovima Corto Maltese, nogometu FC Barcelone, rock`n`rollu i hip-hopu.

Vlado Čohar
Vlado Čohar
GENERALNI DIREKTOR HNK RIJEKA

Nakon završenog Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Vlado Čohar imao je uspješnu odbojkašku karijeru u Rijeci, Varaždinu, Stuttgartu i Leipzigu. Karijeru u sportskom menadžmentu počinje u odbojkaškom klubu Rijeka, a trenutno radi u HNK Rijeka kao generalni direktor.

Ranko Vučinić
Ranko Vučinić
STRUČNJAK ZA SPORTSKO KOMUNIKACIJSKI MENADŽMENT – PRIREDBA STUDIO

Karijeru počeo u međunarodnim organizacijama te svjetskoj marketinškoj agenciji radeći za najveće globalne i domaće brendove. Pod njegovom komunikacijskom palicom Medveščak je proglašen najboljim SPORT(O)skim brendom u Hrvatskoj. Uspješno vodi i komunikacijski imidž braće Sinković, a radi i na pripremi ovogodišnjeg finala Davis Cupa.

Damir Kedžo
Damir Kedžo
PJEVAČ

Sa svojih 16 godina prijavljuje se na Story Super [email protected] i oformljuje trijo SašaTinKedžo. Osvojio brojne nagrade, posebice u kategoriji najboljih interpretatora. Bavi se i glumačkom karijerom te mjuziklima za što je okrunjen i nagradom za iznimna ostvarenja mladih umjetnika u opereti / mjuziklu. Pobjednik je i ruskog glazbenog festivala New Wave 2015.

Lucija Ćustić - Luce
Lucija Ćustić – LUCE
PJEVAČICA

Lucija Ćustić LUCE je započela svoju glazbenu karijeru 2014. objavom singla ”Možda mi”. Lucijin singl ”Dogodila se dosada” je dostigao 1. mjesto na MTV ljestvici ”Domaćica”, a isto tako može se pohvaliti nominacijom na MTV EMA kategoriji Best Adria act.

Davor Jurkotić
Davor Jurkotić
VODITELJ

U medijima radi 17 godina, ima 13 godina iskustva na radio postojama, 6 godina radio u Novom listu, 17 godina na regionalnim televizijama i 6 godina na nacionalnim televizijama. Zaposlen u vlastitoj firmi Starmedia. Vlasnik i druge firme Flat. U slobodno vrijeme planinari, plovi Jadranom, i putuje što više može zajedno sa svojom obitelji.

Morena Milevoj
Morena Milevoj
OSNIVAČICA BRENDAONICE

PR i marketinški stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u turističkim kompanijama Atlas, THR Barcelona i adriatica.net. Osnivačica Brendaonice, interaktivne radionice koja podučava kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama, te bloga My Fashion.

matija-blažević
Matija Blažević
VODITELJ PRODAJE COLLEGIUM

U agenciji Collegium radi kao voditelj prodaje. Sudjeluje o organizaciji evenata: ĐIR po Starom gradu, ĐIR po Varoši, mOOvanje, Nova godina Collegium i Zrce Booze Cruise. Direktor je dvije tvrtke – Soleas i Alpha smile. Studira na specijalističkom studiju Marketing menadžmenta na EFRI-u.

Stefania Skender
Stefania Skender
CEO PAMETAN RAST

Direktorica tvrtke Pametan rast koju je EBRD ove godine uvrstio u 10% najbrže rastućih konzultantskih kuća u RH kojima upravlja žena. Certificirana za izradu i provedbu EU projekata. Stručnjakinja za strateško planiranje. Nacionalna koordinatorica EU projekta www.fit4businessgrowth.eu.

Kristina Paunovski
Kristina Paunovski
PLESNI CENTAR K2K

Kao plesač i koreograf bilježila je zapažene rezutate na natjecanjima europske i svjetske razine. Svoje iskustvo gradila je i na S⌃b fash!on Subaru by Zigman, MySpace turneji sa Severinom… Nakon studiranja na plesnoj akademiji Amsterdam School of the Arts, u Rijeci otvara Plesni centar K2K zajedno sa Majom Kereš i Katarinom Jurić.

Marko Pavičić
Marko Pavičić
OSNIVAČ MOTIVATION UP

Osnivač startupa Pointme koji je je dobio investiciju ABC akceleratora. Osnivač Motivation Up čija je vizija otkriti ljudski potencijal te sukladno tome kreirati osobne ciljeve, dati načine kako se motivirati i ostati uporan u svojim nastojanjima.

Dojmovi konferencije u Rijeci

Pogledajte govore predavača

Želiš biti u toku s našim događanjima?

Prijavi se na newsletter i saznaj kada, kako i gdje možeš osigurati svoje mjesto na našim događanjima!