Doza inspiracije stiže u Zagreb! Pročitaj što te sve očekuje na konferenciji.

Doza inspiracije stiže u Zagreb! Pročitaj što te sve očekuje na konferenciji.

Nakon sedam rasprodanih konferencija u kojima je sudjelovalo 2.500 sudionika i 170 predavača, prije svjetske turneje, u Zagreb stiže najveća Inspire Me konferencija do sad.

Inspire Me u Zagrebu održat će se 16. studenog u City Plazi (ex Hypo centar) od 10-18h.

Nakon konferencije slijedi nešto nesvakidašnje – pub quiz s Aleksom Curaćem Šarićem u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a sve završava u stilu s velikim after partyem u Johann Francku.

Bogat sadržaj na konferenciji

Konferencija u Zagrebu imat će 4 sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru, community), a okupiti će 70 govornika i predavača te 200-ak kompanija i poduzetnika.

Ovo će biti najveća Inspire Me konferencija do sada, pa će sudionici moći naučiti i kako programirati, okušati u gamingu, doznati o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje poslarada i studija u inozemstvu te prilikama iz EU fondova. 

Što nas očekuje na konferenciji u Zagrebu?

Svoje priče na konferenciji podijelit će: Vedran Antoljak, CEO Sense Consulting – najveće konzultantske kompanije u regiji, Krešimir Macan, naš najpoznatiji PR-ovac, Branimir Brkljač, suosnivač Top Shopa i pokretač Mokrin House, Tarik Filipović, glumac i TV voditelj, Ivan Pažanin, naš najpoznatiji kuhar, Tomo Ricov, event čarobnjak i pokretač Weekend Media Festivala, Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Cafea, Alis Marić, pokretačica Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Igor Mladinović, kreativni direktor u agenciji Imago Ogilvy, Dino Dedić, COO CCI Agency,  Albert Gajšak, mladi čudotvorac koji je osmislio Makerbuino i Makerphone, Dražen Oreščanin, suosnivač Poslovne Inteligencije, Dragan Petric, tehnološki guru, Mario Petreković, najotkačeniji voditelj svih vremena, Ida Prester, glazbenica i voditeljica, Mate Janković, kuharski virtuoz, Hana Hadžiavdagić, najpoznatiji influencer u regiji i TV voditeljica, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Marko Lončar, fitness trener, Domagoj Ostović, CEO Lloyds Design Studio, Paula Sikirić, influencer i voditeljica..

Zanimljive radionice na konferenciji

Održat će se i 8 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane, osobnog razvoja.

Igor Mladinović kreativni je direktor naše najuspješnije agencije Imago Ogilvy. Na radionici pod njegovim budnim okom i njegovim kreativnom mentorstvom imat ćete priliku osmisliti svoju reklamnu kampanju.

Naša poznata business trenerica Inga Lalić predstavit će vam osobine uspješnih ljudi u interaktivnoj radionici “Moja To be lista“.

Igor Čerenšek, osnivač Mentalnog Treninga, održat će radionicu “Burnout – Kako se nositi sa stresom i uspješno savladavati izazove u poslu i karijeri”.

Jedan od naših najpoznatijih fitness trenera Marko Lončar održat će zanimljivu radionicu iz područja fitnessa i prehrane kako bi vas motivirao da promijenite svoj životni stil u korist zdravlja. Radionica je namijenjena svim onima koji žele dobiti stručan guideline za prilagodbu svog ritma u svrhu postizanja boljih rezultata u karijeri i poslu!

Ana Kozmuth iz Mentalnog treninga pripremila je zanimljivu radionicu o power positionu. Sudionike će naučiti kako svojiim stavom i gestama možete utjecati na razvoj nekog poslovnog sastanka ili intervjua za posao

Predavačica Blanka Lasić stručnjakinja je za područje ljudskih potencijala i poslovno savjetovanje. U njezinoj radionici iz područja osobnog razvoja moći ćete spoznati svoje snage i slabosti kako bi ih iskoristili za uspješnu karijeru i posao.

Dario Zorić, stručnjak iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja, podijeliti će sa sudionicima tehnike koje omogućuju učinkovito upravljanje vremenom.

Tri tehnološka noviteta

Na konferenciji nas očekuju predstavljanje tri tehnološke premijere. Prva je Makerphone, pa tako nakon konzole mladi čudotvorac Albert Gajšak ima novi proizvod – Makerphone. Nakon uspjeha SCUM-a, nova igra zaokuplja pažnju hrvatske javnosti, a njezin tvorac je Marko Tominić iz domaćeg studija Tanais Games. Saint Kotar je point’n’click igra s temom psihološkog horora, a radnja igre smještena je u Gorski kotar. Zagrebački srednjoškolci pokretači su nove hit aplikacije Mundus – društvene igre 21. stoljeća koja spaja elemente klasičnih društvenih igara i mobilnu aplikaciju.

Zanimljiva dva pred eventa konferencije

Konferenciju u Zagrebu najaviti će dva događanja. U Swanky Mintu održat će se panel “Digitalni nomad: Život u koferu” u kojem će sudionici prestaviti kako izgleda graditi karijeru i zarađivati kruh kao freelancer. Event će začiniti stand-up battle u kojem će se okušati naši poznati komičari, a predvoditi će ih Aleks Curać Šarić.

U sklopu humanitarne košarkaške utakmice “Širi dobro” javne osobe poput glumaca, sportaša i voditelja odigrati će tekmu u svrhu prikupljanja sredstava za beskućnike Grada Zagreba. Cjelokupni program odvija se u Cedevitinom Domu košarke na Velesajmu.

Najveći speed dating i networking u Hrvatskoj ikad!

U sklopu konferencije u Zagrebu održati će se dvije prave poslastice. Prva od njih je do sad najveći networking program – powered by Starter održan u Hrvatskoj u kojem će sudjelovati čak 200 poduzetnika, kompanija, institucija i ostalih zainteresiranih. Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika (i onih koji to žele postati) sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Trenutni popis sudionika po industrijama objavljen je na linku, a više detalja o networkingu saznajte na linku. Prijave za networking otvorene su do 14. studenog odnosno do popunjavanja kapaciteta.

Također, u sklopu konferencije biti će održan i veliki speed dating s poslodavcima – powered by Career Centar. Odlična je ovo prilika za studente i mlade da se na neformalan način upoznaju i predstave potencijalnim poslodavcima iz različitih djelatnosti. Više informacija možete doznati na linku, a prijave su otvorene do 14. studenog.

Mjesto vrhunskog networkinga i odlične zabave

Zbog odličnog networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena. Zbog odlične atmosfere networking s predavačima traje tokom cijele konferencije, a nastavlja se i na njenom neformalnom dijelu.

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, znanstvenika i dr., koji će podijeliti ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Inspire Me goes world tour

Nakon što je prošla cijelu Hrvatsku, poslije konferencije u Zagrebu slijede izdanja konferencije u većim gradovima regije, a potom i u ostatku Europe i svijeta.

Dodatne informacije    

Više informacija o konferenciji možete naći na facebook stranicamaUlaznice su u prodaji su do 13. studenog, a dostupne su preko linka.